Lid worden bij de NVAF

Sluit je aan bij de NVAF en profiteer van een netwerk vol expertise en innovatie in de funderingsbranche. Samen versterken we onze kennis, verbeteren we onze technieken en zetten we de standaard voor de toekomst.

Lid zijn van de NVAF: alle zaken op een rij

De voordelen

Ons lidmaatschap biedt netwerkmogelijkheden, educatieve programma’s en ondersteuning bij technologische en wettelijke veranderingen. Je ontvangt regelmatige updates over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en regelgeving binnen de branche. We helpen je navigeren door complexe wet- en regelgeving en veiligheidseisen, en bieden ondersteuning bij de naleving daarvan. Werk samen met de beste professionals in het vakgebied en krijg de kans om mee te praten en invloed uit te oefenen op beleid- en regelgeving die de funderingsbranche raakt.

Bij de NVAF draait lidmaatschap om professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Om onze doelen te bereiken vinden we het belangrijk dat al onze leden zich houden aan onze gedragscode. Bekijk hier de Gedragscode.

Voor een geassocieerd lidmaatschap dient bij aanmelding een motivatie en belangstelling te worden omschreven. Het bestuur van de NVAF zal beoordelen of er voldoende affiniteit is met de funderingstechniek of geotechniek. Uitgangspunt is tevens dat er wederzijds voordeel aan verbonden is. 

Gewoon Lidmaatschap

  • Vaste contributie van € 1.500,-
  • Omzetgebonden contributie van 0,1 % over de funderingsomzet* (maximaal € 7.500,-)

 

* Het totale bedrag aan inkomsten dat het voorgaande jaar is gegenereerd door funderingswerken, inclusief leveringen en dienstverlening op het gebied van geo- en funderingstechniek, evenals de verhuur van materieel, excl. BTW.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Geassocieerd Lidmaatschap

  • Vaste contributie van € 2.500,- 

Wil je het lidmaatschap opzeggen, laat het ons weten vóór 1 juli. Het lidmaatschap eindigt dan op 1 januari van het jaar erop. Bij opzegging na 1 juli loopt het lidmaatschap door tot 31 december van het volgende jaar. Het schriftelijk opzeggen van het lidmaatschap doe je via secretariaat@nvaf.nl en per post via Ceintuurbaan 2 (Gebouw 70), 3847 LG, Harderwijk 

Lidmaatschap

Voor actieve spelers in de funderingsmarkt die die zich bezighouden met het ontwerpen, installeren en verstevigen van funderingen.

Geassocieerd lidmaatschap

Voor bedrijven die nauw verbonden zijn met de funderingssector maar niet direct betrokken zijn bij de uitvoering van funderingswerken.

×