Machinist Funderingsmachine

De machinist van een funderingsmachine is verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van de funderingsmachine op de bouwplaats. Hij zorgt voor het correct opbouwen en afbreken van de machine, verplaatst deze over het terrein en assisteert bij het hijsen van funderingselementen zoals palen, buizen en damwanden.

Funderingsvakschool Module 2

De Funderingsvakschool is ontstaan uit een samenwerking tussen Trainingcentrum Crescendo en experts van de NVAF. Dankzij hun kennis en ervaring hebben we een school opgezet die echt aansluit bij de praktijk. Onze modulaire opzet geeft je de flexibiliteit om je carrière in de funderingsbranche stap voor stap op te bouwen en verder te groeien. Bij de Funderingsvakschool krijg je praktische training en leer je de nieuwste technieken, zodat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De funderingsvakschool wordt aangeboden door

TCVT-CERTIFICAAT MACHINIST KLEINE FUNDERINGSMACHINE W4-02

Voor de machinist die een machine draait met een massa gelijk aan of kleiner dan 30 ton en waarbij de totale hoogte niet boven de 10 meter komt.

TCVT-CERTIFICAAT MACHINIST GROTE FUNDERINGSMACHINE W4-03

Voor de machinist die een funderingsmachine met een eigen massa van meer dan 30 ton en een totale hoogte van meer dan 10 meter draait.

TCVT BIJSCHOLING FUNDERINGSMACHINE

Voor houders van een TCVT-certificaat / registraat Funderingsmachines Groot of Klein(W4-02 en W4-03), die in periode van vijf jaar in totaal twee dagen scholing moeten volgen.

Deze opleidingen worden aangeboden door

Cursus Nieuwe draaien

Voor machinisten en iedereen die bewuster gebruik wil maken van brandstoffen. Door slimmer om te gaan met een machine kun je als machinist flink besparen op het brandstofverbruik. Efficiënt en effectief inzetten van machines.

Deze cursus wordt aangeboden door

Veilig werken met elektrisch materieel (NEN 9140)

Voor chauffeurs en machinisten die veilig willen werken met elektrisch materieel. Door bewust en veilig om te gaan met elektrische voertuigen en werktuigen kun je risico’s minimaliseren en je omgeving beschermen. Veilig en efficiënt gebruik van elektrisch materieel.
Deze cursus wordt aangeboden door
×