Funderingswerker

Als branchevereniging slaan we graag de handen ineen met vooruitstrevende partners. Mede dankzij deze samenwerkingen voorzien we onze leden van actuele ontwikkelingen, onderzoeksrapporten, kennissessies en grootschalige evenementen.

Funderingsvakschool Module 1

De Funderingsvakschool is ontstaan uit een samenwerking tussen Trainingcentrum Crescendo en experts van de NVAF. Dankzij hun kennis en ervaring hebben we een school opgezet die echt aansluit bij de praktijk. Onze modulaire opzet geeft je de flexibiliteit om je carrière in de funderingsbranche stap voor stap op te bouwen en verder te groeien. Bij de Funderingsvakschool krijg je praktische training en leer je de nieuwste technieken, zodat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De funderingsvakschool wordt aangeboden door

Introductietraining Funderingswerker

Ideaal voor nieuwe medewerkers in de funderingsbranche. Deze tweedaagse cursus behandelt onder andere wet- en regelgeving, (hijs)gereedschappen, het aanslaan van lasten en veilig werken. 

Deze training wordt aangeboden door

Funderingswerker 8 dagen

Leer de basisprincipes van funderingen en ontwikkel vaardigheden in funderingstechnieken. Bouw je kennis en expertise stapsgewijs op met onze praktische cursus!

Funderingswerker 5 dagen
(kleine funderingsmachine)

Voor de funderingswerker die met een kleine funderingsinstallatie funderingswerkzaamheden uitvoert.

Deze cursussen worden aangeboden door
×