Leidinggevende / werkvoorbereider

Opleidingen en cursussen bedoeld voor (ervaren en beginnende) werkvoorbereiders, uitvoerders en toezichthouders in de funderingsbranche. De branche kent specifieke risico’s en eisen bij de verschillende toe te passen systemen en materieel.

Funderingsvakschool Module 3

De Funderingsvakschool is ontstaan uit een samenwerking tussen Trainingcentrum Crescendo en experts van de NVAF. Dankzij hun kennis en ervaring hebben we een school opgezet die echt aansluit bij de praktijk. Onze modulaire opzet geeft je de flexibiliteit om je carrière in de funderingsbranche stap voor stap op te bouwen en verder te groeien. Bij de Funderingsvakschool krijg je praktische training en leer je de nieuwste technieken, zodat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De funderingsvakschool wordt aangeboden door

Cursusaanbod Geotechniek

Geotechniek staat letterlijk aan de basis van menig technisch traject. In deze praktische cursussen en opleidingen leer je hoe je ondergrondse constructies en funderingen ontwerpt, voorbereidt en uitvoert. Hierbij leer je werken met de condities van de ondergrond en hoe je om kunt gaan met geotechnische risico’s.

Deze cursussen worden aangeboden door

Cursusaanbod Beton constructies

Verrijk je kennis over beton en de toepassingen met bijvoorbeeld de cursussen Waterbouwkundige Constructies of Constructieve Ankers.

Deze cursussen kun je vinden bij
×