Welkom bij de nieuwe NVAF-website en Mijn-NVAF: Onze Digitale Werkomgeving

Met trots lanceren we onze nieuwe website, samen met de introductie van onze digitale werkomgeving: Mijn-NVAF. Deze nieuwe platformen zijn ontworpen om onze communicatie te verbeteren, samenwerking te bevorderen en informatie beter toegankelijk te maken voor al onze leden.

Mijn-NVAF biedt een geavanceerde digitale werkomgeving waarin werkgroepleden efficiënt kunnen samenwerken, documenten kunnen delen en belangrijke informatie kunnen vinden die relevant is voor hun werk binnen de vereniging. Momenteel worden accounts aangemaakt voor werkgroepleden om ervoor te zorgen dat zij direct toegang hebben tot alle benodigde tools en resources.

Na afronding van deze eerste implementatiefase en bij een succesvol verloop, zal Mijn-NVAF worden uitgebreid naar overige personeelsleden binnen de lidbedrijven waarvoor het platform relevant is. Het biedt medewerkers onder andere toegang tot nieuwsupdates, een uitgebreide kennisbank, een agenda met belangrijke evenementen, en een overzicht van contacten binnen de vereniging.

 

×