Volgende week woensdag 5 september vindt de themabijeenkomst plaats over contracteren in Duitsland. De heren Croonenbrock en Crämer van Strick Advocaten uit Kleve zullen een presentatie verzorgen over de tips en tricks in het contracteren in Duitsland. Er zal vooral aandacht worden besteed aan de wijzigingen van het bouwrecht, die sinds begin dit jaar van toepassing zijn, waarbij zwaardere eisen gesteld worden aan de vastlegging van meerwerk. Meerdere ondernemers zijn hiermee reeds het schip ingegaan. Daarnaast zullen ook de hoofdlijnen van de arbeidsrechtelijke-, fiscale- en afdrachten aan het Duitse vakantiefonds (Soka Bau) behandeld worden. Er is ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De inloop is vanaf 15.00 uur en de bijeenkomst start om 15.30 uur. Na afloop is er een buffet aanwezig. Locatie is het Bouw- en infrapark, Ceintuurbaan 2, gebouw 60 te Harderwijk.

Al met al een interessante bijeenkomst die het bestuur van harte bij u aanbeveelt.

U kunt zicht aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@nvaf.nl, graag ook even aangeven of u wel of niet blijft mee eten. We hebben al een aantal aanmeldingen binnen op basis van de vooraankondiging.