Donderdag 15 februari is weer de open dag bij SPG NH in Heerhugowaard. Een school die in samenwerking met de branchevereniging voor funderingswerken, NVAF, de MBO opleiding funderingstechnieken gaat starten. In dat kader zijn een aantal funderingsbedrijven uit de regio aanwezig om het enthousiasme voor het vak op toekomstige leerlingen over te brengen.

De volgende lidbedrijven zijn vertegenwoordigd tijdens deze open dag:

Gebr. van ‘t Hek bv

Vroom Funderingstechnieken bv

Voorbij Funderingstechniek bv

Heicombinatie SPS bv

Trainingscentrum Crescendo

De economie draait weer op volle toeren en heel veel bedrijven zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om het personeelsbestand uit te breiden. De funderingsbranche is daarop geen uitzondering en ook massaal op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde versterkingen. Binnen de funderingsbedrijven is plaats voor een groot aantal talenten voor allerlei functies. Van werkvoorbereider, calculator, funderingswerker, monteur, chauffeur en machinisten van diverse machines tot leidinggevende functies zoals uitvoerder of projectleider. Voor gemotiveerde enthousiastelingen met een gezonde werklust om aan de carrièrekansen te werken is dit een uitstekende branche met boeiende mogelijkheden. Voor beginnende talenten een mooi vak om in teamverband te groeien en ontwikkelen tot een betrouwbare pilaar in de organisatie.

Uiteraard zijn er ook volop kansen en mogelijkheden voor personen die al iets anders hebben geprobeerd en tot de ontdekking zijn gekomen binnen de funderingswereld iets te willen betekenen. Iedereen is welkom.

Werken in een team met groeikansen voor een loopbaan om trots op te zijn. Als een paal boven water !